Tuotteet

Sukuseurallamme on oma, Jorma Laukkasen suunnittelema ja Suomen Heraldisen seuran 23.11.1994 suojaama tunnus, jota seuran jäsenet voivat ostaa pinssinä, kolmiolippuna, pöytälippuna, isännänviirinä tai seinävaakunana.

tuotteet.jpgTunnuksessa oleva laakeriseppeleen muotoinen tähkäkuvio kuvaa viljan viljelystä, ovathan sukumme alunperin talonpoikaissukua, linnanmuuri kuvaa Savonlinnan ja Säämingin seutua, joka on yksi sukujemme kantapaikoista, ja aaltokuvio taas vesistöjä, joita pitkin sukumme aikojen myötä ovat levinneet eri puolille maatamme.

Sukumme tunnuksen aikaansaamiseksi pidettiin aikanaan suunnittelukilpailu. Sen tulokset julkaistiin kesällä 1991 Joensuun sukukokouksen yhteydessä. Kilpailun voitti Jorma Laukkanen Pirkkalasta. Hän on ollut sukuneuvostomme jäsen ja asuu nykyisin Tampereella. Ensimmäinen erä sukumme pöytälippuja tuli myyntiin kesällä 1994 Savonlinnan sukukokouksen yhteydessä. Laukkasten isännänviiri tuli myyntiin kesällä 1997 Iisalmen sukukokouksen yhteydessä, jolloin se vedettiin ensimmäistä kertaa salkoon tilaisuutta juhlistamaan.

Kuvassa olevia tuotteita voi tilasta Pia Laukkaselta, gsm 050 344 0456 tai sähköpostitse mariapia.laukkanen@gmail.com

Kuvasta puuttuu kaulanauha ja Vesireittejä vastavirtaan -kirja, joka tulee myyntiin kesän 2019 aikana. 

 

Napsauta kuvaa ladataksesi pdf-esitteen.