Lehti

Laukkaset -lehden toimitus ottaa mielellään vastaan jäsenten kirjoituksia, kuvia, juttuehdotuksia ja -vinkkejä. Kirjoittakaa teitä kiinnostavista Laukkas-aiheista lehteemme! 

Laukkaset -lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. 


Teksti voi olla millä fontilla tahansa. Kuvat normaalikokoisena, alkuperäisenä, sellaisena kuin ne ovat kuvattu   ( käsittelemättöminä, pikseleitä vähintään 300 dpi) . Vanhoja kuviakin voi lähettää skannattuna.  Nimeä juttusi ( esim. Hilda-mummon muistoja) ja anna juttuun liittyvälle kuvalla sama nimi. Laita sähköpostiin myös omat yhteystietosi ( nimi sp-osoite ja puhelinnumero) mahdollisia tarkennuksia varten.  Laita juttusi ja siihen liittyvät kuvat samaan lähetykseen niin eivät eksy toisistaan. Kirjoita juttusi loppuun myös kuva teksti ja numeroi kuvat ja teksti. 

Voit lähettää juttusi ja kuvasi myös postitse. Jos haluat kuvat takaisin, laita mukaan palautus osoite ja kirjepostimerkki. Postitetut jutut voi lähettää osoitteella Leo Laakko Latvakuja 2 16300 Orimattila.

Jos olet epävarma juttusi tai kuvien suhteen voit soitta ja keskustella asiasta puh: 0443237475


Kevään 2022 lehteä varten  juttuja ja kuvia voi  toimittaa osoitteeseen laukkaset.lehti@gmail.com ja leo.laakko@gmail.com

Kirjoitelkaa!

 

Alla olevat pienet kuvat ovat linkkejä, joista pääset lukemaan nettilehteämme ja katsomaan lehtiemme kansia ja sisällysluetteloita tarkemmin kuvina (JPEG) tai Acrobat-muodossa (PDF).

 

Luettavat nettilehdet

Klikkaa kuvaa avataksesi nettilehti.

Kannet ja sisällysluettelot