Jäseneksi ilmoittautuminen

Sukuseuramme jäseneksi hyväksytään jokainen, joka polveutuu Laukkasista tai avioliiton kautta kuuluu Laukkasten sukuun.

Jäseneksi on helppo ilmoittautua täyttämällä ja lähettämällä oheinen lomake. Voit ilmoittautua myös antamalla omat tietosi puheenjohtajalle tai sukuneuvoston jäsenille kirjeitse, sähköpostitse tai puhelimitse. Jäseneksi liittyvä saa noin viikon kuluessa vastauksen sähköpostiin ja siinä yhteydessä jäsenyyteen liittyviä tietoja sekä sekä liittymislahjana jäsenlehtemme yhden numeron. Myöhemmin saat meiltä kirjeitse laskun jäsenmaksun maksamiseksi.

Lähetämme uudelle jäsenelle liittymisen jälkeen sukuselvityslomakkeen. Voit täyttää sen ja palauttaa sukurekisterinhoitajalle.

Antamasi tiedot liitetään sukurekisteriin. Saat sen jälkeen sukuseuralta tulosteen omista esivanhemmista rekisterissä olevien tietojen puitteissa.

Rekisterissä on meillä noin 50.000 Laukkasen tiedot. 

Puheenjohtajan yhteystiedot:

Heikki Laukkanen


Kerimäen sukuhaaraa

Runonlaulajantie 90, 51900 JUVA

puh. 0400755204
sp  heikkilaukkanen64@gmail.com

Jäsenluokat

Jäsenet on luokiteltu pääjäseniin ja perheenjäseniin. Pääjäsen on yksinäinen aikuinen sekä aviopuolisoista se, joka syntymänsä kautta kuuluu Laukkasten sukuun. Perheenjäseniä ovat puoliso ja lapset.

Jäsenmaksut

Pääjäsenen jäsenmaksu on 20 € ja perheenjäsenen 5 € vuodessa.

Jäsenmäärä

Jäsenmäärä on vuoden 2018 lopussa 718

Liity jäseneksi

Puhuttelunimi ensin
Anna kotipaikka, jos eri kuin postitoimipaikka
Suomalaisten ei tarvitse täyttää
Suomalaisten ei tarvitse täyttää
Arvo tai ammatti (ei eläkeläinen)
Tähän kirjoitetaan mistä Sukuhaarasta ja paikkakunnalta suku lähtöisin. Jos tietoa, niin mahdollisimmman varhaisinta tieto suvusta ja sen jäsenistä.